Nieuws


Verruiming 1 juni


Vanaf 1 juni mag Melbalino gelukkig weer gasten ontvangen in de ijssalon. Dus vanaf dat moment is het weer mogelijk binnen een lekker kopje koffie te drinken of een ijscoupe te eten.
Vergeleken met voorheen kunnen we helaas minder klanten ontvangen omdat de ruimte beperkt moest worden.
Mensen uit hetzelfde huishouden mogen bij elkaar aan tafel, terwijl overige gasten echt een onderlinge afstand van 1,5 meter moeten bewaren.
Voor een consumptie binnen is tevoren telefonisch reserveren verplicht. We kunnen dan een tijd afspreken. We vragen dan ook of verkouden bent of koorts hebt. Als dat zo is mogen we u niet toelaten.

Vanaf 1 juni mag het lekkerste ijs van Vlaardingen ook weer in de directe omgeving van de ijssalon worden gegeten. Daarbij geldt wel de afstandsregel van 1,5 meter. Reserveren is daarvoor niet noodzakelijk.

Verder blijven de huidige regels gelden: bewaar 1,5 meter afstand zowel binnen als buiten de ijssalon.

We doen het vriendschappelijk en samen.

28 mei 2020

Voornemens en veiligheid


Vanaf 1 juni 2020 mogen we weer volledig open, zij het onder de voorwaarden zoals door de autoriteiten gesteld. We zijn daarop voorbereid en hebben al goed nagedacht hoe we een en ander gaan inrichten, zodat er binnen en buiten weer koffie bij ons kan worden gedronken, er van onze heerlijke Tiramisú kan worden genoten of van een van onze lekkere ijscoupes kan worden gesmuld.
Stacks Image 10
Daarnaast volgen we alle ontwikkelingen van de Horeca protocollen en de adviezen van het Ambachtelijk IJscentrum op de voet. Niet alles is al even duidelijk en er zijn best nog wel wat vragen die nog opgehelderd zullen worden. Maar Melbalino gaat voor een verantwoorde opening, samen met onze klanten.

22 mei 2020